ROLUNK

icon_beazplus

Cég Beaz plus doo Aranđelovac részt vesz a termelés a föld márvány granulátum, mikronizált kalcium-karbonát, töltőanyag közúti építőipar, karbonátok állati takarmányok előállítására, az épület műszaki kő és por anyagok befejező.

Feldolgozó üzem található ipari övezetében Arandjelovac, 75 km-re Belgrád, a város híres természeti erőforrások: márvány, ásványvíz és agyag.

Termelés 2001-ben indult, és azóta folyamatosan befektet korszerűsítése és bővítése a gyártási folyamat.

MODERN TERMALES A LEGMAGASABB KOVETEL MENYEK (STANDARDOK) SZERINT

Annak érdekében, hogy modernizálják a növény 2014-ben telepített modern energiatakarékos malom finomcsiszoláshoz márvány. Is telepítve van folyamatos bevonatot eszköz legfinomabb kalcium-karbonát használják az iparban: festékek és lakkok, gumi és műanyag, papír és különböző ágai a vegyipar.

Lépések a termelés különböző típusú vegyületek alapján polipropilén, polietilén és polisztirol azzal a kiegészítéssel, kalcium-karbonát, amely a használt nyersanyag mindkét termelés különböző elemek, gumi és műanyag: műanyag csomagolás (különböző palackok, dobozok) konténerek , asztalok, székek, lemezek, csövek, alkatrészek az autóipar számára.

Az elkövetkező időszakban kezdjük termelés fehér és a színes granulátum előállítására végleges vakolatok és színező vakolatok.

SAJÁT NYERSANYAGOK

Cég Beaz plus jóváhagyást kiaknázása a betét „Vinogradi” 11 hektár, eddig létrehozott tartalékok mintegy 3.000.000 köbméter csiszolására és feldolgozása műszaki -construction kő és csak az egyik része a betéti ahol végzett kutatást.
Laserski granulomer
Savremena laboratorijska oprema

MINOSEG ELLENORZES

Az ellenőrzést a gyártási folyamat, a nyersanyagok és késztermékek szállítását a laboratóriumi szerelve minden szükséges berendezéseket és eszközöket. Minden termékünk minőségi tanúsítványt az engedélyezett intézmények.
Termelés különböző alapuló vegyületek polipropilén, polietilén és polisztirol alapú hozzáadásával kalcium-karbonát, hogy egy bizonyos százalékát a mi ezen anyagok javítja a mechanikai tulajdonságok és a létesítő gazdasági indoka.
Összetételéhez granulátumot állítanak elő csak fehér színben, és használják a csomagoló élelmiszer és gyógyszeriparban, palackok, tartályok, bútorelemek, fólia, csövek, alkatrészek az autóipar számára …